Tartu tilaisuuteen

Alla näet meillä avoinna olevat paikat. Toimitilamme sijaisevat Meyerin telakalla ja teemme tiivistä yhteistyötä emoyhtiömme kanssa. Avoimet työpaikkamme löytyvät myös telakan rekrysivustolta. Kun klikkaat alla olevia linkkejä, siirryt Meyerin järjestelmään ja suoraan sähköiselle hakulomakkeelle.

Meillä on tarvetta innostuneelle, sitoutuneelle ammattilaiselle. Odotamme hakemustasi!

Avoimet työpaikat


Projektipäällikkö sisustusalueille

Haemme joukkoomme kokenutta projektipäällikköä vastaamaan risteilijöiden yleisten alueiden sisustusprojektien vetämisestä, niihin liittyvistä tarjouslaskennoista ja sopimusneuvotteluista, aikatauluttamisesta ja resursoinnista. Etsimällämme henkilöllä on sopiva tekninen koulutus, laivateollisuuden tuntemusta ja riittävä englannin kielen taito. Kuulostaako sinulta? Klikkaa emoyhtiömme Meyer Turku Oy:n rekrysivustolle ja täytä sähköinen hakulomake.

Lue lisää ja hae >

Sisustusrakennesuunnittelija

Kiinnostaako kansainvälinen työympäristö ja maailman upeimmat risteilyalukset lopputuotteena? Etsimme joukkoomme pitkäjänteistä ja paineensietokykyistä sisustusrakennesuunnittelijaa osaksi projektitiimejämme ja vahvistamaan sisustussuunnitteluosastoamme. Jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja hallitset AutoCAD-suunnitteluohjelmiston käytön sujuvasti, klikkaa ihmeessä emoyhtiömme Meyer Turku Oy:n rekrysivustolle lukemaan lisää. Samasta osoitteesta löydät myös sähköisen hakulomakkeen.

Lue lisää ja hae >

LVI-suunnittelija

Oletko konetekniikan insinööri (AMK) tai vastaan teknisen koulutuksen saanut oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimityöntekijä? Etsimme Cadmatic-3D-taitoista LVI-suunnittelijaa vahvistamaan taustasuunnitteluorganisaatiotamme. Jos kiinnostuit, klikkaa alla olevaa linkkiä ja tutustu laajempaan tehtäväkuvaukseen emoyhtiömme Meyer Turku Oy:n rekrysivustolla. Odotamme hakemustasi!

Lue lisää ja hae >

Miksi Shipbuilding Completion?

Risteilyalusten tilojen toteuttaminen sopii kunnianhimoiselle ja luovalle ihmiselle, jolla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Meillä löydät kaltaistesi joukkoon. Innostavassa työyhteisössämme viihdytään pitkään. Meille on myös tärkeää, että työntekijöiden viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista pidetään huolta.

Tutustu meihin >