Laivasuunnittelija

LAIVASUUNNITTELIJAREKRYKOULUTUS

Shipbuilding Completion Oy on risteily- ja matkustajalaivojen julkisten tilojen kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Emoyhtiömme Meyer Turku Oy on yksi maailman johtavista risteilijöitä ja matkustajalaivoja valmistavista telakkayhtiöistä.

Järjestämme yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa laivasuunnittelijakoulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on, että koulutettavat työllistyvät koulutuksen jälkeen Shipbuilding Completion Oy:n palvelukseen. Koulutus on työvoimapoliittista ja tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille (esim. lomautus/yt), teknisen koulutuksen omaaville henkilöille, jotka soveltuvat koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen. Alan aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

Haemme kahta sisustusrakennesuunnittelijaksi ja kahta LVI-suunnittelijaksi koulutettavaa:

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (tekninen piirtäjä/teknikko/insinööri) tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahva motivaatio ja halu sitoutua kehittymään laivasuunnittelun osaajaksi.

Edellytämme sinulta: 

  • hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • sopivaa teknistä koulutusta (tekninen piirtäjä, teknikko, insinööri)
  • oma-aloitteisuutta sekä halua ja kykyä oppia uutta
  • aiempi kokemus suunnittelutehtävistä on eduksi

SISÄLTÖ:

Koulutuksessa erikoistutaan sisustussuunnitteluun tai LVI-suunnitteluun. Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivan­rakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu yrityksemme suunnittelu­osastolla.

TARJOAMME: 

  • Mahdollisuuden työllistyä koulutuksen jälkeen Shipbuilding Completion Oy:n palvelukseen

  • Kansainvälisen työympäristön maailman johtavassa risteilijöitä ja matkustaja-aluksia valmistavassa telakkakonsernissa

  • Mielenkiintoisia työtehtäviä

  • Mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi

Hakuohjeet:

1. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 7.9.2018 mennessä sähköpostilla info[at]sbcomp[dot]fi.

sekä

2. Täytä sähköinen hakulomake 7.9.2018 mennessä osoitteessa www.te-palvelut.fi, koulutusnumero on 680246.

HUOM: Ilmoita hakemuksessasi kumpaan erikoistumisalaan, LVI-suunnitteluun vai sisustussuunnitteluun, olet hakemassa.

LISÄTIETOJA:

Koulutus alkaa 22.10.2018 ja päättyy 22.2.2019.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä meriteollisuuden yritysten kanssa: Meyer Turku Oy, ENG’nD Oy, Sance Oy, Orsap Oy, Shipbuilding Completion Oy,  Allstars Engineering Group, Elomatic Oy, Merima Oy.

Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, koulutusneuvonta[at]te-toimisto[dot]fi.

Lisätietoja koulutuksesta: Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksen koulutussuunnittelija Jussi Jantunen p. 010 670 6106 (tavoitettavissa parhaiten 13.6. – 6.7. ja 6.8. – 7.9.) tai rehtori Vesa Eskonen p. 010 670 6445.

Lisätietoja työpaikasta: Shipbuilding Completion Oy:n Pekka Karru, p. 0400 717 155.

Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä. 

Henkilötietoja käytetään ja tallennetaan vain hakemusten käsittelyä varten. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle, ellei meillä ole siihen selkeää lupaa. Henkilötietoja säilytetään 180 päivän ajan, jonka jälkeen poistamme ne tietosuojalain mukaisesti. Hakijalla on oikeus peruuttaa lupa henkilötietojen keräämiseen ja käyttöön milloin vain lähettämällä viestin sähköpostiin info[at]sbcomp[dot]fi.