Open positions

Shipbuilding Completion Oy on risteily- ja matkustajalaivojen julkisten tilojen kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Emoyhtiömme Meyer Turku on yksi Euroopan johtavista telakkayhtiöistä. Viihtyisissä toimitiloissamme, jotka sijaitsevat Turun telakan yhteydessä, työskentelee yli 50 ammattilaista.

Etsimme nyt joukkoomme seuraavaa vahvistusta:

LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

vastaamaan risteilijöiden yleisten alueiden LVI-projektien vetämisestä, niihin liittyvistä tarjouslaskennoista ja sopimusneuvotteluista sekä yhteistyöstä alihankkijoiden ja materiaalintoimittajien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta projektipäällikön tehtävistä, laivateollisuuden tuntemusta, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä itsenäistä ja määrätietoista työskentelyotetta. Etsimällämme henkilöllä on hyvät neuvottelu- ja tiimityöskentelytaidot, hyvä englannin kielen osaaminen sekä hyvät tietotekniset taidot.

Lisätietoa tehtävästä antaa Iiro Haapanen, p. 040 745 1400.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, työyhteisön täyden tuen ja mahdollisuuden kehittyä moninaisten laivaprojektien parissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera viimeistään 21.11.2017 sähköpostilla osoitteeseen info[at]sbcomp[dot]fi.