Job openings

Shipbuilding Completion Oy on risteily- ja matkustajalaivojen julkisten tilojen kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Emoyhtiömme Meyer Turku on yksi Euroopan johtavista telakkayhtiöistä. Viihtyisissä toimitiloissamme, jotka sijaitsevat Turun telakan yhteydessä, työskentelee 60 ammattilaista.

Haemme joukkoomme seuraavia vahvistuksia:

  • pääsuunnittelija sisustussuunnitteluun
  • sisustusrakennesuunnittelija
  • projektiostaja/-koordinaattori 

Meillä pääset osaksi kansainvälistä työympäristöä maailman johtavassa ristelijöitä valmistavassa telakkakonsernissa. Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, innostavan työyhteisön täyden tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi moninaisten laivaprojektien parissa.

HAKUOHJEET

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemus Meyer-konsernin yhteisessä rekryportaalissa osoitteessa https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2018 mennessä.


Henkilötietoja käytetään ja tallennetaan vain hakemusten käsittelyä varten. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle, ellei meillä ole siihen selkeää lupaa. Henkilötietoja säilytetään 180 päivän ajan, jonka jälkeen poistamme ne tietosuojalain mukaisesti. Hakijalla on oikeus peruuttaa lupa henkilötietojen keräämiseen ja käyttöön milloin vain lähettämällä viestin sähköpostiin info[at]sbcomp[dot]fi.