Job openings

Shipbuilding Completion Oy on risteily- ja matkustajalaivojen julkisten tilojen kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Emoyhtiömme Meyer Turku on yksi Euroopan johtavista telakkayhtiöistä. Viihtyisissä toimitiloissamme, jotka sijaitsevat Turun telakan yhteydessä, työskentelee yli 50 ammattilaista.

Etsimme nyt tiimeihimme seuraavia vahvistuksia:

  • sisustusrakennesuunnittelija
  • lvi-suunnittelija
  • työnjohtaja sisustusalueille


Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, työyhteisön täyden tuen ja mahdollisuuden kehittyä moninaisten laivaprojektien parissa.

HAKUOHJEET

Lisätietoja avoimista työtehtävistämme löydät Meyer-konsernin yhteisestä rekryportaalista osoitteesta https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/tyopaikat/. Jos kiinnostuit, täytä siellä sähköinen työhakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2018 mennessä.


Henkilötietoja käytetään ja tallennetaan vain hakemusten käsittelyä varten. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle, ellei meillä ole siihen selkeää lupaa. Henkilötietoja säilytetään 180 päivän ajan, jonka jälkeen poistamme ne tietosuojalain mukaisesti. Hakijalla on oikeus peruuttaa lupa henkilötietojen keräämiseen ja käyttöön milloin vain lähettämällä viestin sähköpostiin info[at]sbcomp[dot]fi.