Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Tutustu valokuviin toteuttamistamme tiloista maailman upeimmille risteilyaluksille.

Makumatkoja maailman vesillä

Loistoristeilijöille tullaan nauttimaan elämyksistä kaikilla aisteilla. Tasokkaat ja funktionaaliset ravintolatilat mahdollistavat ravintolapalvelut monenlaiseen nälkään: olemme suunnitelleet interiöörejä klassisista À la carte -ravintoloista logistisesti hyvin suunniteltuihin buffet-ravintoloihin. Inspiroidumme arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden visioista risteilyvieraiden unelmien toteuttamiseksi.

Fine dine -ravintolat

Buffet-ravintolat

Risteilylle tullaan viihtymään

Risteilyalukset tarjoavat monipuolisia tiloja viihtymiseen ruokailun ja loma-aktiviteettien lomassa. Olemme toteuttaneet sekä kodikkaita, vapaamuotoiseen oleskeluun tarkoitettuja kahviloita ja baareja että erilaisia live-esityksiä mahdollistavia, näyttäviä cocktail- ja viiniravintoloita, joiden puitteiden tulee palvella yleisön lisäksi esiintyjiä. Haasteet ovat meille aina ihana mahdollisuus.

Unelmamatkoja shoppailijoille

Meillä on ollut ilo olla toteuttamassa maailman huippuluokan risteilyaluksiin elegantteja erikoisliikkeitä kuten kosmetiikka-, jalokivi- ja kellomyymälöitä mutta myös näyttäviä suurten valikoimien tax free -maailmoja sekä konferenssitiloja, jotka palvelevat laivan suurta vierailijajoukkoa. Sen lisäksi, että pyrimme tekemään ostostiloista risteilyvieraita miellyttäviä, niiden tulee täyttää myös myymälöiden henkilökunnan tarpeet.