Teemme tilaunelmista totta

Olemme Meyer Turku Oy:n tytäryritys. Aloitimme toimintamme vuonna 2009, jolloin viimeistelimme Oasis of the Seas -aluksen ravintolat ja lasten ja nuorten viihtyisät ajanviettotilat risteilykuntoon. Sen jälkeen olemme olleet mukana lähettämässä toinen toistaan upeampia risteilyaluksia maailman merille.

Tutustu esitteeseemme

Kokonaisuus hallussa

Olemme projektinhallintaan erikoistunut yritys, jolla on vankka tekninen laivanrakennusosaaminen. Organisaatiomme vahvuutena on kokonaisvaltainen ymmärrys risteilyalusten tilojen tarpeista. Tehtävämme on toteuttaa aluksen julkiset tilat laadukkaasti, luotettavasti – unelmista tinkimättä, aikataulussa ja budjetissa pysyen.

Menestyksemme perustuu laadukkaalle ja kustannustehokkaalle projektinhallinnalle, joka kattaa taustatyöt, suunnittelun, hankinnan ja logistiikan.

Ylpeästi telakkalainen

Olemme ylpeästi osa turkulaista telakkakulttuuria. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat toiminnan ytimessä, Turun telakan välittömässä läheisyydessä.

Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Turun telakan menestys syntyy intohimoisesta suhtautumisesta laivanrakennukseen ja työntekijöiden välittämisestä. Telakkaa on luotsannut vuodesta 2014 saksalainen Meyerin perhe.

Meyerin suvulla on pitkä historia laivojen rakentamisesta. Yhdessä sisartelakoidensa papenburgilaisen Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Rautainen telakkaosaaminen näkyy Turun telakan pitkässä tilauskirjassa, ja menestys heijastuu myös Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöihin. Näitä ovat meidän lisäksemme Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy ja laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy.

Osaava henkilöstö

Henkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvasti. Myös yrityskulttuurin vahvistaminen ja henkilöstön sitouttaminen on meille tärkeää. Olemme ylpeitä henkilöstömme positiivisesta ja asiakaslähtöisestä asenteesta, joka heijastuu kaikkeen tekemiseemme niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Eri vastuualueiden asiantuntijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme löytää innovatiivisia toteutustapoja ja materiaaleja, joilla taataan tilojen käytännöllisyys elämyksellisyydestä tinkimättä. Meillä on myös joustava ja osaamisestaan ylpeä toimittajaverkosto, johon voimme luottaa.

Alla voit tutustua yrityksemme toimenkuviin:

Tutustu toimenkuviin

Suunnittelijat

Suunnittelijan tehtäväalueena voi olla LVI- tai sisustus(rakenne)suunnittelu. Suunnittelijat ovat saaneet teknisen koulutuksen joko ammattikorkeakoulussa tai korkeakoulussa. Heidän vastuullaan ovat tilasuunnitteluun liittyvät tehtävät, joihin sisältyy vaihtoehtojen tutkimista ja teknisiä erittelyjä hankintaosaston tukena.

Hankinta

Hankinnassa työskenteleviltä odotetaan hyvää materiaalituntemusta ja neuvottelutaitoja. Heillä on hyvät verkostot alihankintayrityksiin. Hankinnan asiantuntijat ovat kustannustietoisia ja ymmärtävät, millainen merkitys onnistuneilla ostoilla on sekä strategisesti että loppukäyttäjän viihtymisen kannalta. Hyvän taustan tehtävään antavat kaupalliset opinnot (tradenomi tai kauppatieteiden maisteri) ja/tai teknilliset opinnot (insinööri tai diplomi-insinööri).

Projektinhallinta

Projektipäälliköt ja -koordinaattorit vastaavat projektinhallinnasta kokonaisuudessaan. Laajan tehtäväkuvan hallintaan auttavat järjestelmällisyys, paineensietokyky ja hyvät neuvottelutaidot. Projektikoordinaattorille hyvä koulutustausta on tradenomin tutkinto tai vastaava. Insinööripohja on hyvä koulutustausta projektipäällikön tehtäviin.

Työnjohto

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu johtaa rakennustöitä nimetyillä alueilla. Hän ohjaa alihankintayritysten työntekijöitä, pitää yllä työmaajärjestystä sekä varmistaa töiden valmistumisen aikataulun ja laatuvaatimusten mukaisesti. Työnjohtajien koulutustausta vaihtelee; tavallisesti heillä on rakennuspuolen tai muu tekninen koulutus.

 

Ota meihin yhteyttä

 

Yrityksen osoite:
Shipbuilding Completion Oy
Telakkakatu 1, P33 A
20240 TURKU

Keskuksen numero (Meyer Turku Oy):
010 6700

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(at)sbcomp.fi

Katso kartta >

 

Yhteystiedot

CEO

MIKKO HAKALA
tel. +358 50 082 7669

PROJECTS

IIRO HAAPANEN
tel. +358 40 745 1400

DEVELOPMENT

MAURI RINTALA
tel. +358 40 538 7807

DESIGN

JOUNI KUKKONEN
tel. +358 50 521 3512

PROCUREMENT

HR  

JOHANNA JYRINKI
tel. +358 50 309 7252